Ajándék hordozható meghajtó és monitorárnyékoló Calibrite HL monitorkalibrálókhoz

Ajándékozni jó, de ajándékot kapni még jobb! Vásárolj most a Calibrite monitorakalibrálóinak HL (High Luminance) jelölésű verzióiból és hordozható tárhellyel vagy egy monitorárnyékolóval ajándékozunk meg, sőt még az is lehet, hogy mindkettővel! 

Miről szól a promóció?

Vásárolj tőlünk Calibrite Display Pro HL vagy Calibrite Display Plus HL monitorkalibrálót az ajándékokért: Mindkét modellhez a Calibrite ad ajándékba egy 1 TB tárhellyel rendelkező hordozható HDD-t, de a nagyobbik Calibrite Display Plus HL modellhez tőlünk kapsz egy PChOOD monitorárnyékolót!

Meddig tart a promóció?

Minden 2023. 10. 05. és 2023. 12. 31. között vásárolt és a promócióban résztvevő Calibrite monitorkalibráló után beválthatod az ajándékokat!

Na még egyszer, milyen ajándékokra is vagyok jogosult?

*Szabad a választás a PChOOD Monitor Hood  Pro 15-26″ és a PChOOD Laptop Hood 17″ között a készlet erejéig!

Hogyan tudom beváltani az ajándékokat?

Amennyiben jogosult vagy a monitorárnyékolóra, elég jelezned a megrendelés során, hogy melyik modellre van szükséged és oda fogjuk csomagolni a monitorkalibrálód mellé.

A Calibrite által biztosított 1TB hordozható HDD beváltását a calibrite.com/hd-promo weboldalon található igénylési űrlap kitöltésével tudod igényelni. Az adataid megadása és a vásárlást igazoló számláról készült fotó feltöltése után csak a szállítás 8.95 € díját kell kifizetned és ezután már csak várni a futár megérkezését. Az igénylés feldolgozására a Calibrite 7-14 munkanap türelmet kér, az igénylést pedig legkésőbb 2024. január 31-ig kell benyújtanod.

Ha kérdésem van, hol tehetem fel?

Bármely elérhetőségünkön vagy kérj visszahívást a kapcsolati űrlap kitöltésével!