Ajándék Luminar szoftver egyes Calibrite eszközök mellé

Vásárolj most Calibrite monitor vagy printer kalibráló eszközt és ajándékba jár egy mesterséges intelligenciával meghajtott Luminar szoftver 35.000 Ft értékben! Nincs más dolgod, mint jól megőrizni a tőlünk kapott számlát és követni a lenti instrukciókat.

Miért éri meg élni az akcióval?

A Luminar egy mesterséges intelligenciát is használó új generációs képfeldolgozó szoftver, mely remek alternatívája vagy akár kiegészítője lehet már meglévő szoftverednek. Előnyei közé tartozik, hogy a licenc nem havidíjas, így örökké a tiéd marad, ráadásul akár 2 különböző eszközödre is feltelepítheted!

Milyen Calibrite eszközök mellé jár az ajándék?

Meddig tart az ajándékozós időszak?

A promóció 2021.09.13. és 2021.12.31. között vásárolt eszközökre érvényes és a licenc igénylést 2022.01.31-ig kezdeményezni kell.

Mi a beváltás menete?

  1. Vásárlás után látogass el a calibrite.com/luminar oldalra
  2. Tekerj az oldal aljára, ahol Registration Form opciót kell választanod, vagy ide kattintva közvetlenül az űrlapon találod magad
  3. Add meg az adataid (a csillaggal jelölt mezők kötelezőek), vásárlás helyének a CMM Hungária Kft. nevét add meg
  4. Mellékeld a kapott számlád másolatát (ez lehet szkennelt vagy lefotózott változat, de az adatok legyenek kivehetők rajta)
  5. Küld be az űrlapot és várj a Calibrite csapatának jelentkezésére, akik egy letöltési linket és aktiváló kódot fognak küldeni
  6. Élvezd a vadiúj Luminar szoftvered használatát