Rendelj tőlünk ingyenes kiszállítással!

Rendelj webshopunkból és a legtöbb terméket ingyenes szállítással kapod meg, kivételt csupán azok a termékek jelentenek, melyeknél az adatlapon külön feltüntetésre kerül, hogy a megadott áron felül szállítási díj is fizetendő! 

Mik az ingyenes szállítás feltételei?

Ingyenes szállítást Magyarország területén belül áll módunkban vállalni normál szállításra, feláras szolgáltatások nélkül. Egyéb feltételei nincsenek, kivételt azok a termékek jelentenek, ahol erre külön fel nem hívjuk a figyelmet!

Utánvéttel fizetnék, mégsem ingyenes a szállítás? 

Utánvétes fizetés esetén is ingyenes a szállítás, azonban 800 Ft + Áfa kezelési költség fizetendő a vételáron felül. A bankkártyával vagy előreutalással történő vásárlások esetén ez a díj nem kerül felszámításra!

Melyek a kivételes termékek, amik szállítása nem ingyenes? 

Ezek a termékek jellemzően külföldről, egyenesen a gyártótól érkeznek egyedi megrendelésre, esetleg nagy méretű és/vagy értékű speciális berendezések. Ezen termékek esetén a szállítási díj a megrendelt kivitel és mennyiség esetén változhat. Erről munkatársaink minden esetben írásban tájékoztatnak, ebben az esetben is csak előre egyeztetett szállítási díj kerül felszámításra!

Mikor kapom meg a csomagot?

Amennyiben a csomag már feladható, úgy legkésőbb a következő munkanapon a DPD futárszolgálathoz kerül. A kiszállítási idő átlagosan 1-3 nap, amennyiben a termék raktáron van, vagy onnantól számítva, amikor raktárra érkezik és a feladás feltételei (pl: lezárult befizetés) teljesülnek.