Nyitva tartás a Covid-19 járvány ideje alatt 

Vállalkozásunk igyekszik felelősségteljesen eljárni a Covid-19 járvány ideje alatt, így ügyfeleink és munkatársaink védelme érdekében irodánk zárva tart, de amíg erre módunk és lehetőségünk van, úgy az árukiadás folytatódik tovább.

Mit jelent ez? 

Munkatársaink főleg otthoni munkavégzésre vannak beosztva, így vezetékes telefonon nem mindig érsz el minket. Az árukiadás és átvétel azonban folytatódik, de a szállítási időkben, műszer hitelesítések átfutási idejében megnövekedett időkre lehet számítani.

Hogyan vagyunk elérhetők? 

Ha az irodai telefonunkon nem vagyunk elérhetők, legegyszerűbb, ha emailt írsz nekünk az info@colormanagement.hu címre, add meg elérhetőségeidet és igyekszünk mielőbb visszahívni.

Első a biztonság! 

Az áruelőkészítés során nagy gondot fordítunk a személyes higiéniai alapelvek betartására és munkatársaink a rendkívüli helyzet ideje alatt személyesen egymással nem találkoznak.

Személyesen venném át a csomagom, lehetséges? 

Van rá lehetőség, de előzetes egyeztetéshez kötött, hogy a csomagátadás során legyen valaki irodánkban. Ettől függetlenül, mi a házhoz szállítást javasoljuk, webshopban elérhető termékeinknél ez minden esetben ingyenes (a kivételeknél a terméklap előre felhívja rá a figyelmet).

Frissítés 2021.03.05-én: A március 8-tól érvényes új járványügyi szabályok értelmében az irodánkban történő személyes átvétel visszavonásig szünetel! Webshopban rendelhető termékeink kiszállítása néhány kivételtől eltekintve továbbra is díjmentes.

 

Szolgáltatásaink a Covid-19 járvány ideje alatt 

Monitort vagy printert szeretnék kalibrálni, mit tehetek? 

A rendkívüli helyzet ideje alatt a személyesen elvégzett kalibrálási szolgáltatásunk a járványügyi biztonsági szabályok betartása mellett zajlik és előzetes egyeztetéshez kötött. Ezen kívül saját kalibrációra alkalmas műszer beszerzését javasoljuk és segítünk is a megfelelő modell kiválasztásában.

Oktatás vagy szakmai tanácsadás a rendkívüli helyzet ideje alatt 

Bár szeretünk ügyfeleinkkel találkozni és hiszünk a személyes kapcsolatokban, de a járvány ideje alatt előnyben részesítjük a távoktatást és a videohíváson alapuló konzultációs lehetőségeket.

Techkon vagy X-Rite műszert szeretnék hitelesíteni vagy javíttatani 

Ezeket a szerviz szolgáltatásokat eddig is a gyártók saját laborjai végezték, mi ennek a teljeskörű ügyintézését biztosítjuk. Előfordulhat, hogy az átfutási idők kis mértékben megnőnek, de a tapasztalataink azt mutatják, hogy a szerviz szolgáltatások normális ütemben zajlanak.