Nyitva tartás a Covid-19 járvány ideje alatt 

Vállalkozásunk igyekszik felelősségteljesen eljárni a Covid-19 járvány ideje alatt, így ügyfeleink és munkatársaink védelme érdekében irodánk zárva tart, de amíg erre módunk és lehetőségünk van, úgy az árukiadás folytatódik tovább.

Mit jelent ez? 

Munkatársaink főleg otthoni munkavégzésre vannak beosztva, így vezetékes telefonon nem mindig érsz el minket. Az árukiadás és átvétel azonban folytatódik, de a szállítási időkben, műszer hitelesítések átfutási idejében megnövekedett időkre lehet számítani.

Hogyan vagyunk elérhetők? 

Ha az irodai telefonunkon nem vagyunk elérhetők, legegyszerűbb, ha emailt írsz nekünk az info@colormanagement.hu címre, add meg elérhetőségeidet és igyekszünk mielőbb visszahívni.

Első a biztonság! 

Az áruelőkészítés során nagy gondot fordítunk a személyes higiéniai alapelvek betartására és munkatársaink a rendkívüli helyzet ideje alatt személyesen egymással nem találkoznak.

Szolgáltatásaink a Covid-19 járvány ideje alatt 

Monitort vagy printert szeretnék kalibrálni, mit tehetek? 

A rendkívüli helyzet ideje alatt a személyesen elvégzett kalibrálási szolgáltatásunk szünetel. Addig is saját kalibrációra alkalmas műszer beszerzését javasoljuk és segítünk is a megfelelő modell kiválasztásában.

Oktatás vagy szakmai tanácsadás a rendkívüli helyzet ideje alatt 

Bár szeretünk ügyfeleinkkel találkozni és hiszünk a személyes kapcsolatokban, de a járvány ideje alatt sem szünetel oktatási és szaktanácsadási szolgáltatásunk, mindössze távoktatásos rendszerre állunk át.

Techkon vagy X-Rite műszert szeretnék hitelesíteni vagy javíttatni 

Ezeket a szerviz szolgáltatásokat eddig is a gyártók saját laborjai végezték, mi ennek a teljeskörű ügyintézését biztosítjuk. Megrendelés esetén érdemes előre érdeklődni a szolgáltatás elérhetőségéről, hiszen a gyártók saját nyitvatartására nincs ráhatásunk. A szokásos átfutási idők a nemzetközi csomagszállításban tapasztalható késések miatt várhatóan növekednek.