TECHKON & COLORMANAGEMENT.HU TRADE-IN AKCIÓ

Meguntad? Lecserélnéd? Eljárt felette az idő? Egyébként is leselejteznéd? A Techkon és a colormanagement.hu most jelentős kedvezménnyel jutalmazza azokat, akik új SpectroDens, SpectroJet vagy SpectroDrive vásárlásakor visszahozzák régi műszerüket beszámításra. A német gyártó és webshopunk közös akciójában akár 2000 euró értékű kedvezményt is el lehet érni, ami a jelenlegi törékeny gazdasági környezetben komoly versenyelőny is lehet. Az új Techkon műszereknek nem csak a beszerzése költséghatékonyabb, de a szerviz szolgáltatások és a hitelesítési procedúra díjai is kedvezőek, így minőségi kompromisszum nélkül alkalmas költségeket megtakarítani.

Miért éri meg új generációs Techkon SpectroDens műszert birtokolni? 

 • Megfelel a legújabb ipari szabványoknak (ISO, PSO, Fogra, stb)
 • Gépteremben és szabványosított minőségbiztosítási körülmények között is alkalmazható
 • Bármilyen egyedi direktszín (spot color) rendszer támogatása megoldott a készülékkel
 • Scan mérési móddal a géptermi terhelőcsíkok végigmérése is csak néhány másodperc
 • Ugra/Fogra Media Wedge V3 támogatás, Scan módban néhány másodperc alatt visszamérhető proof, azonnal hitelesíthető eredménnyel
 • Minőségbiztosítási szoftver már az alapcsomag része
 • Opcionális Wi-Fi modul
 • Magyar nyelvű menü
 • A colormanagement.hu a Techkon hivatalos magyarországi márkaképviseleteként, évtizedes nyomdai, géptermi tapasztalattal a háta mögött látja el a terméktámogatási feladatokat, segítünk a használat közben felmerülő kérdések megválaszolásában, szoftverfrissítésekben, opcionálisan pedig oktatás és betanítás is rendelhető a műszerhez
 • 2 év garancia
 • 2 évre szóló hitelesítési ciklus, kedvező költségvonzat mellett
 • Németországi szervizháttér és kedvező garanciaidőn túli karbantartási díjak
 • További technikai információhoz kattints a terméklapra: Techkon SpectroDens

Milyen műszereket vásárolhatok Trade-In akcióban?

A feltüntetett kedvezmények valamilyen Techkon spektrofotométer beszámítása esetén érvényesek. A más gyártótól származó készülékek beszámítása esetén a kedvezmény mértéke eltérhet, de például X-Rite (GretagMacbeth) SpectroEye vagy X-Rite eXact műszer leadása esetén a fenti kedvezményt ugyanúgy biztosítjuk!

Van még ajándék ezen kívül? 

Szerencsére van! A Techkon biztosít a beszámítási akcióban vásárolt minden készülék mellé egy online konzultációs tréninget is, amelyben bemutatják a készülék új funkcióinak használatát és a vásárló valamennyi kérdésére választ adnak. Ennek a két fél közötti tréningnek az időtartama 60 perc.

Milyen eszközöket küldhetek vissza beszámításra?

Korára és állapotára való tekintet nélkül bármilyen, kijelzővel rendelkező színmérő kéziműszer beszámítása lehetséges, akár márkától függetlenül, így itt a remek alkalom, hogy más gyártó felől érkezve kipróbáld a német precizitást megtestesítő Techkon SpectroDens családot! 

Több műszert is becserélnék, lehetséges ez?

Egy régi műszer beszámítási kedvezménye, egy új Techkon műszer árából kerül levonásra. Több műszer is leadható az akció során, ebben az esetben ugyanannyi darabszámú új Techkon műszerre érvényesítjük a beszámítási kedvezményt!

Meddig tart a Trade-In akció?

Az akció visszavonásig, de legkésőbb 2020. december 31-ig érvényes.

Mi a beszámítás menete?

Megrendelés előtt vagy az árajánlatkérés során jelezd felénk, hogy szeretnél élni a Trade-In akcióval a beszámíttatni kívánt műszer típusának megjelölésével. Az új SpectroDens megrendelése már a kedvezményes áron történik, leszállítást követően 2 hét áll rendelkezésre a régi, becserélésre szánt műszer eljuttatására irodánkba (1025 Budapest, Szépvölgyi út 52.). Ha a becserélni kívánt műszer a felhasználónak felróható okból nem érkezik meg, vagy nem felel meg az előzetes leírásnak, úgy fenntartjuk a jogot a kedvezmény mértékét utólag kiszámlázni.

Összevonhatok több kedvezményt?

Sajnos nincs lehetőség több kedvezmény, akció vagy promóció összevonására, de a jó hír, hogy ebben az esetben a számodra kedvezőbb lehetőséget ajánljuk fel!

Van még kérdésem, hova forduljak?

A Kapcsolat menüpont alatt megtalálható elérhetőségeinken örömmel adunk bővebb tájékoztatást!