TECHKON & COLORMANAGEMENT.HU TRADE-IN AKCIÓ

Meguntad? Lecserélnéd? Eljárt felette az idő? Egyébként is leselejteznéd? A Techkon és a colormanagement.hu most jelentős kedvezménnyel jutalmazza azokat, akik új SpectroDens vásárlásakor visszahozzák régi műszerüket beszámításra. A német gyártó és webshopunk közös akciójában akár 1000 euró értékű kedvezményt is el lehet érni, ami a jelenlegi törékeny gazdasági környezetben komoly versenyelőny is lehet. Az új Techkon műszereknek nem csak a beszerzése költséghatékonyabb, de a szerviz szolgáltatások és a hitelesítési procedúra díjai is kedvezőek, így minőségi kompromisszum nélkül alkalmas költségeket megtakarítani.

Miért éri meg új generációs Techkon SpectroDens műszert birtokolni? 

 • Megfelel a legújabb ipari szabványoknak (ISO, PSO, Fogra, stb)
 • Gépteremben és szabványosított minőségbiztosítási körülmények között is alkalmazható
 • Bármilyen egyedi direktszín (spot color) rendszer támogatása megoldott a készülékkel
 • Scan mérési móddal a géptermi terhelőcsíkok végigmérése is csak néhány másodperc
 • Ugra/Fogra Media Wedge V3 támogatás, Scan módban néhány másodperc alatt visszamérhető proof, azonnal hitelesíthető eredménnyel
 • Minőségbiztosítási szoftver már az alapcsomag része
 • Opcionális Wi-Fi modul
 • Magyar nyelvű menü
 • A colormanagement.hu a Techkon hivatalos magyarországi márkaképviseleteként, évtizedes nyomdai, géptermi tapasztalattal a háta mögött látja el a terméktámogatási feladatokat, segítünk a használat közben felmerülő kérdések megválaszolásában, szoftverfrissítésekben, opcionálisan pedig oktatás és betanítás is rendelhető a műszerhez
 • 2 év garancia
 • 2 évre szóló hitelesítési ciklus, kedvező költségvonzat mellett
 • Németországi szervizháttér és kedvező garanciaidőn túli karbantartási díjak
 • További technikai információhoz kattints a terméklapra: Techkon SpectroDens

Milyen műszereket vásárolhatok Trade-In akcióban?

A feltüntetett kedvezmények valamilyen Techkon spektrofotométer beszámítása esetén érvényesek. A más gyártótól származó készülékek beszámítása esetén a kedvezmény mértéke eltérhet, de például X-Rite (GretagMacbeth) SpectroEye vagy X-Rite eXact műszer leadása esetén a fenti kedvezményt ugyanúgy biztosítjuk!

Milyen eszközöket küldhetek vissza beszámításra?

Korára és állapotára való tekintet nélkül bármilyen, kijelzővel rendelkező színmérő kéziműszer beszámítása lehetséges, akár márkától függetlenül, így itt a remek alkalom, hogy más gyártó felől érkezve kipróbáld a német precizitást megtestesítő Techkon SpectroDens családot!

Meddig tart a Trade-In akció?

Az akció visszavonásig, de legkésőbb 2020. június 1-ig érvényes.

Mi a beszámítás menete?

Megrendelés előtt vagy az árajánlatkérés során jelezd felénk, hogy szeretnél élni a Trade-In akcióval a beszámíttatni kívánt műszer típusának megjelölésével. Az új SpectroDens megrendelése már a kedvezményes áron történik, leszállítást követően 2 hét áll rendelkezésre a régi, becserélésre szánt műszer eljuttatására irodánkba (1025 Budapest, Szépvölgyi út 52.). Ha a becserélni kívánt műszer a felhasználónak felróható okból nem érkezik meg, vagy nem felel meg az előzetes leírásnak, úgy fenntartjuk a jogot a kedvezmény mértékét utólag kiszámlázni.

Összevonhatok több kedvezményt?

Sajnos nincs lehetőség több kedvezmény, akció vagy promóció összevonására, de a jó hír, hogy ebben az esetben a számodra kedvezőbb lehetőséget ajánljuk fel!

Van még kérdésem, hova forduljak?

A Kapcsolat menüpont alatt megtalálható elérhetőségeinken örömmel adunk bővebb tájékoztatást!