X-Rite i1 Pro 3 család beszámítási akció

Az X-Rite a közelmúltban mutatta be a világ talán legismertebb spektrofotométer családjának legújabb generációját. Az új i1 Pro 3 és i1 Pro 3 Plus modellek több olyan újdonságot is behoztak az életünkbe, melyek hatékonyan gyorsítják a munkafolyamatokat és növelik a produktivitást. Éppen ezért hirdetünk beszámítási akciót a meglévő X-Rite i1 Pro felhasználók számára, hogy kedvezményesen válthassanak a legújabb generációra.

Mekkora kedvezményre számíthatok?

Korábbi generációs X-Rite i1 Pro vagy GretagMacbeth Eye-One műszered beszámításával az új, harmadik generációs műszerek és asztal árából 20% kedvezményre vagy jogosult a listaárból levonva. A kedvezményt annyi új műszer árából írjuk jóvá, amennyi régit becserélsz.

Mi a beszámítási akció menete?

Megrendelés során vagy a megrendelés előtt jelezd részünkre, hogy szeretnél élni a beszámítási akcióval, mi pedig ennek megfelelően küldünk egy kedvezményes árról szóló árajánlatot. A kedvezményes ár nem tartalmazza a szállítási és csomagolási díjakat, ennek mértéke az ajánlatban mindig feltüntetésre került.

Milyen új műszert vásárolhatok 20% beszámítási kedvezménnyel?

Mi a különbség az egyes régi és új modellek között?

Erre már készítettünk egy átfogó táblázatot, melyet ide kattintva érsz el. Természetesen további kérdések esetén is örömmel segítünk.

Milyen műszert hozhatok vissza beszámításra?

  • X-Rite i1 Pro (bármely kiadás)
  • X-Rite i1 Pro 2 (bármely kiadás)
  • GretagMacbeth Eye One (bármely kiadás)
  • A felsorolt műszerek OEM (pl: Efi) verziói
  • X-Rite i1 iO asztalok

Működésképtelen műszert is leadhatok a kedvezményért cserébe?

Röviden: Igen. Hosszabban pedig a beszámítást csak ahhoz kötjük, hogy a műszer típusa és sorozatszáma beazonosítható legyen, továbbá a műszer a beszámítási akcióval élni kívánó vállalkozás vagy magánszemély saját tulajdonában kell álljon. A működőképes állapot nem feltétele a beszámításnak.

Mettől meddig tart az X-Rite i1 beszámítási akció?

Az akció 2020. 05. 11-től 2020. 05. 29-ig vagy visszavonásig tart.

További kérdéseim vannak, hova fordulhatok?

Keress minket bizalommal a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeinken és örömmel segítünk bármilyen egyéb kérdés megválaszolásában!