EPSON tintasugaras címkenyomtatók

Teljesen egyedülálló a piacon az EPSON tintasugaras címkenyomtató családja, mely kiküszöböli a hagyományos hőalapú felülnyomtatás legégetőbb hátrányait. A professzionális minőségű hordozók segítségével költséghatékonyan, hulladékmentesen, megszakítások nélkül nyomtathatók testreszabott címkék, jegyek, feliratok, matricák.

Talán legfontosabb előnye az EPSON ColorWorks családnak, hogy házon belüli nyomtatással egyetlen címke elkészítése éppen annyira gazdaságos, mint ezer darabé, az előállítási költségek már nem függenek a legyártott darabszámtól, ami számos lehetőséget nyit meg. Akkor is elkészíthetők alacsony példányszámban a címkék, ha azok korábban gazdaságossági okokból már előre elvetésre kerültek.

A ColorWorks nyomtatókhoz számos kiváló minőségű hordozó típusból lehet választani a bevonat nélküli matt papírtól a fényesen át akár a GHS-vegyszercímkéig.

Tudtad?
A colormanagement.hu nem csak a nyomtatók beszerzésében, de a színhelyességet szavatoló rendszerbeállításban is teljeskörű segítséget tud nyújtani, így érdemes lehet csomagban árajánlatot kérni. 

Költséghatékony címkenyomtató

Ipari színes címkenyomtató

Ipari színes címkenyomtató