Színhelyes túlélőkészlet a home office idejére 

A kreatív szakmákat sem kerüli el a home office intézménye ezekben a nehéz időkben, de így sem kell lemondani a színhelyes munkavégzésről. Ezért állítottuk össze a designereknek, fotósoknak és videósoknak, valamint az őket foglalkoztató munkaadóknak szánt csomagjainkat, hogy kedvezményesen juthass hozzá azokhoz az eszközökhöz, melyek az otthoni munkavégzést segítik.

Fontos, hogy a csomagokat tekintheted amolyan irányadónak is, amennyiben bármelyik elemét szeretnéd lecserélni egy másik, számodra fontosabb eszközre, akkor írj bátran és személyre szóló ajánlatot kínálunk!

Photographer Bundle

Fontos számodra, hogy a fotóidat megfelelő minőségű monitoron dolgozhasd fel, mely támogatja a napjainkban elengedhetetlen színtereket, talán egy otthoni stúdiót is berendeztél, így jól jön majd az X-Rite ColorChecker Passport 2 kalibrációs tesztábra is.

Designer Bundle

Minden megvan benne, ami ahhoz kell, hogy otthon is kiélhesd kreativitásod, nem csak egy Wacom tablet a készlet része, de egy grafikusoknak készült Pantone színskála is, amellyel a direktszínek mellett megkapod a CMYK, RGB és HTML kódokat is.

Softproof Bundle

Legyél akár fotós, akár grafikus, ha a végtermék printre megy, elengedhetetlen lesz a vizuális ellenőrzés is. A csomagban egy gyárilag kalibrált, Pantone, valamint CalMAN tanúsítványokkal ellátott monitor mellé egy belépő szintű GrafiLite 2 asztali szabványos megvilágítás is jár.

Videographer Bundle

Számodra fontosabb a grafikai iparban használt színtereknél a Rec.709 szabvány támogatása monitorodon és talán éppen most vágtál bele egy új Youtube csatornába, így az X-Rite ColorChecker Video kalibrációs tesztábra is nagy segítségedre lesz!